Solid medaljefangst for Fyllingen under junior-NM i Bodø

Fyllingen-gjengen i nydelig sommervær i Bodø

Fyllingen friidrett kom hjem med to sølv, to bronsemedaljer og nye personlige rekorder.

Fyllingen stilte med fem utøvere; Emil Gundersen, Anne Danielsen, Linus August Rygh, Lea Alise Gundersen og Øyvind Magnus Morstøl.Lea Alise Gundersen tok hele tre medaljer i helgens junior NM i U20 klassen. Hun tok sølv både på 100m og i lengde, og bronse på 100m hekk. Prestasjonen på 100m var så god at hun ble tatt ut til å stille for Norge i kommende helgs Nordiske U20 landskamp i Danmark, både på 100m og på 4 x 100m stafett.

Emil Gundersen tok en flott bronsemedalje på 100m i U23 klassen. Han hadde på forhånd femte beste tid, og tok bronsemedaljen med ett hundredels marging til både fjerde og femteplassen. Stang inn med andre ord. Emil har hatt en fin sesong med personlig rekord både på 60m (6,96 sek) og på 100m (10,77 sek) noe som holdt til henholdsvis finale på 60m i innendørs senior NM og semifinale i utendørs senior NM.

Øyvind Magnus Morstøl satte ny personlig rekord på både 400m og 800m, mens Linus August Rygh løp fortere enn aldri før i semifinalen på 200m. Linus hadde også lange lengdehopp, som dessverre var ugyldige. Heldigvis er det flere muligheter. Anne Danielsen ble dessverre matgiftet i forkant av mesterskapet, men kan trøste seg med imponerende prestasjoner tidligere i sesongen som holdt til semifinale i senior NM både på 100m og 200m.

I tillegg til utøverne, stilte Fyllingen med Hans Sigurd Morstøl som starter og Hilde Stokvold Gundersen som representant for styret i Norges Friidrettsforbunds på junior NM.Nå ser vi frem til høststevnene med bla. Gneistspelen 17.-18. august, kretsmesterskap 24. august, Ungdomsnorgesmesterskapet som arrangeres på Bislett 30. august – 1.september og Bergenslekene 13. 15. september.